Vi har haft tre fantastiska veckor på sommarlovet med många lyckade aktiviteter. Här kommer några exempel.

Uppsala Summer zone har haft en strålande inledning på sommaren med över 7000 besökare på våra spontanaktiviteter. Vi arrangerar även musikquiz varje dag och på kvällarna finns prova på aktiviteter med föreningar inom rollerderby, rugby och basket. Varje onsdag får vi besök av brandförsvaret vilket är ett mycket uppskattat inslag. Vi ser fram emot en fortsatt rolig och skön sommar i Stadsparken.

Gränby Allaktivitetshus har bedrivit verksamhet i Gränbyparken med utlåning av spel-, sport och lekutrustning samt samarbeten med lokala föreningar.
Vi fortsätter ytterligare två veckor.

Tre tonårsläger är genomförda med många roliga upplevelser. Vecka 24 var det tjejläger med övernattning i Norrheda. Dagarna fylldes av solande, badande, sällskapsspel, kortspel, badminton, kubb, båt, bad, bastu, musikquiz och lekar. Vi målade naglar och hade ansiktsmask. Sista kvällen blev det disco! Vecka 25 genomfördes natur och äventyrsläger med mycket bad, besök på Sala Silvergruva, övernattning i Hammarskog med bad, kanot och lägerliv med hajkbomber, tacos och hajkbananer. Vecka 26 var det tredagars kajakläger i Norrtälje skärgård. Tre dagar fyllda av äventyr.

Fritidsgårdarna har hunnit med resor till Furuvik, Gröna lund och till badsjöar runt om i Uppland, men även många roliga aktiviteter på hemmaplan.
I Stenhagen har man ägnat flera dagar åt innovation med bland annat en egen version av det populära tv-programmet Draknästet.

På allaktivitetshuset Allis har det varit fullbokat sommarläger och på kulturhuset Grand har vi njutit av konserter. Där har det även anordnats teaterläger och musikvideoinspelningar.

Uppdaterad: