Sommarlovet på fritidsgårdarna har varit helt fantastiskt med många roliga aktiviteter och utflykter.

I Sävja har vi bland annat haft diskussionsforum, kört gokart, paddlat kanot och tagit en härlig cykeltur till Alnäs. Vi har även hjälpt flera av våra ungdomar med sommarjobbansökan, och de flesta har fått sommarjobb.
Lötens fritidsgård har haft många glada besökare och gjort badresor till Trollsjön i Tierp och Fjällnora.
Aktiviteterna på gården har varit välbesökta. Fotbollsturnering på multiarenan, fotbolls EM på storbild och övernattning är några exempel.
Vi besökte Gröna Lund tillsammans med Lindbacken och Rasbo. En mycket lyckad resa med nästan 100 ungdomar!
Stenhagens fritidsgård har temat innovation hela sommaren men har även hunnit med att ta emot ett besök från en fritidsgård från Frankrike under en vecka. 12 ungdomar och 3 ledare fick uppleva närområdet i Stenhagen, centrala Uppsala med domkyrkan, slottet, Fyrishov och Summer Zone. Vi besökte även Öregrund och avslutade veckan med att visa dem Stockholm och Gröna lund. Under höstlovet hälsar vi på dem i Aurillac.
Allaktivitetshuset Allis har flyttat ut i olika parker och grönområden och på Summer Zone fortsätter succén med spontanidrott mitt i stan.

Några veckor till återstår av sommarlovet. Häng med oss på roliga spännande aktiviteter som till exempel Streetbasket med Gränby och Lötens fritidsgård, fiske i Sävja, kulturmatlagning med Järlåsa och Vänge fritidsgård, bad i Björklinge, gaming på Tunet, dragonball i Stenhagen, fotbollsturnering i Vattholma och grillning i skogen med Almunge fritidsgård.

Uppdaterad: