På torsdagar har Grand riktad fritidsverksamhet 15.00 - 20.30 för ungdomar med funktionsvariationer. Ålder 13-21 år. Ungdomarna och deras vårdnadshavare bestämmer själva över de tider då man kommer och går och över vilka aktiviteter man deltar i.

Aktiviteter

Här finns aktiviteter som konserter, spela spel, pyssla, cafékvällar, disco, karaoke, dans, prova på att spela musik och ljud- och ljusteknikkurser. Eftersom att vi har en kulturprofil jobbar vi mycket med att våga ta plats på scenen. Det går även bra att önska andra aktiviteter.
Oavsett vad som är kvällens tema står caféet på övervåningen alltid öppet för den som bara vill komma och ta en fika och umgås med sina kompisar.

Öppettider

Varje torsdagskväll klockan 15.00-20.30, förutom under röda dagar, jullov och sommarlov. Klockan 18.00 börjar kvällens aktivitet, fram till dess är Caféet öppet.

Medarbetare

Verksamheten på Grand bedrivs av fritidsledare anställda av Uppsala kommun. Behöver du extra hjälp till och från Grand och under kvällen så krävs det att du har någon med dig.

Personalen som arbetar på Grand finns där som fritidsledare, men har även stor erfarenhet av funktionsvariationer och stor förståelse för detta.

Medlemskap

Du måste ha ett medlemsbevis för att besöka Café Trädgården. Du får en anmälningslapp av fritidsledarna på Grand vid första besöket. 

Viktigt: Har anmälan inte medtagits andra gången ni besöker Grand så kommer ni inte in sen. Så kom ihåg att ta med anmälningslapp.

Alla som är medlemmar har möjlighet att hjälpa till och prova på att jobba på Grand i cafeet eller med ljudteknik eller i garderoben, bara att säga till oss personal så bokar vi datum. 

Mer info om Café Trädgården

Vid frågor kan du ringa till Inana Selenius:
018-727 51 83 eller inana.selenius@uppsala.se

Uppdaterad:

Andra sidor under: Café Trädgården