Vill du maximera ditt besök på fritidsgården erbjuds du som är 13 - 18 år ett medlemskort. Då får du delta på LAN, bowlingkvällar, skidresor, använda musikstudios, få rabatter och en hel del till. Kortet kan beställas när som helst, gäller ett år och är helt gratis.

Fritidsgården är öppen för alla ungdomar som är 13 - 18 år. Här bedrivs "Öppen verksamhet" med möjlighet att träffa sina kompisar, spela olika typer av spel och på vissa gårdar även köpa sig fika. För de som vill delta på aktiviteter utanför gården eller vid speciella tillfällen även på gården behövs ett medlemskap.

Medlemskapet gäller på alla Fritid Uppsalas fritidsgårdar till och med den dag du fyller nitton år. 

Ständigt planeras för resor, aktiviteter och övernattningar. Det kan vara bowlingkvällar, bad i Uppsala eller andra städer, skidresor, fiske nära eller i vatten lite längre bort. Varje sommar åker också fritidsgårdarna på resor till nöjesfällt som Liseberg och Gröna Lund.

Alla dessa grupper längtar efter fler medlemmar och det är helt OK att komma och testa några gånger innan du behöver bestämma dig och lösa ett eget medlemskort. För att åka på resorna utanför fritidsgården behöver du ett medlemskort.

Välkommen!

Föräldrainfo om medlemskort

Detta brev skickas till vårdnadshavare i samband med att gårdsbesökaren löser ett medlemskap.

Hej

Din tonåring har i dag löst ett medlemskort hos Fritid Uppsalas fritidsgårdar. Kortet ger tillgång till en mängd olika aktiviteter på samtliga kommunalt drivna fritidsgårdar. För att besöka fritidsgården behövs det inget medlemskort men om tonåringen vill delta i gruppverksamheter eller resor erbjuder vi ett medlemskap.

I samband med ansökan registreras vissa personuppgifter. Dessa förvaras så att de bara kan användas för att informera om erbjudanden och aktiviteter inom vår verksamhet.

Som ägare av kortet förväntas medlemmen följa de regler som gäller på fritidsgårdarna. Det innebär ett gott bemötande mot besökare och fritidsledare samt absolut drogfrihet. Om din tonåring bryter mot de regler som gäller kommer du som vårdnadshavare att informeras om händelsen och eventuella konsekvenser.

Mer info om fritidsgårdarna finns på vår webbplats. www.fritidsgardar.uppsala.se där finns också kontaktuppgifter till fritidsledare på våra fritidsgårdar.

Fritidsgårdarna i Uppsala

Uppdaterad: